Ιουνίου 18th, 2011

Tην Τετάρτη 22 Ιουνίου θα γίνει τηλεοπτικό αφιέρωμα στους Active Member, στην εκπομπή της ΕΤ-1 «Μονά ζυγά δικά σας», ώρα 7μ.μ – 9μ.μ.

Η εκπομπή θα είναι ζωντανή και στο στούντιο θα βρισκόμαστε μερικοί φίλοι και γνωστοί των Active Member που θα πούμε δυο λόγια ο καθένας για τη γνωριμία μας με το συγκρότημα και τη μουσική τους. Θα βρίσκομαι και εγώ εκεί, μετά από την πρόσκλησή τους.

Εάν έχετε χρόνο θα χαιρόμουν εάν παρακολουθούσατε την εκπομπή, πρώτα και κύρια επειδή αγαπώ τη δουλειά των Active Member (από στιχουργική άποψη, που μπορώ να την κρίνω)  εδώ και χρόνια και είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα τόσο το ότι έχουν μελοποιήσει ένα ποίημά μου όσο και το ότι με προσκάλεσαν σε αυτή την εκπομπή όπως και σε άλλες εκδηλώσεις τους.

Ζητήσαμε να μπουν υπότιτλοι στην εκπομπή για να την παρακολουθήσουμε και όσοι έχουμε πρόβλημα ακοής, αλλά επειδή είναι ζωντανή εκπομπή είναι πολύ δύσκολο τεχνικά. Ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα βελτιωθεί η σχετική τεχνολογία και θα είναι πιο εύκολο να γίνει ο υποτιτλισμός.

Ευχαριστούμε την εκπομή «Μονά Ζυγά δικά σας» και φυσικά τους Active Member για την πρόκλησή τους και τη δυνατότητα συμμετοχής που μου δίνουν – για μια ακόμα φορά – στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.