Δεκεμβρίου 7th, 2010

Book

Ωρα να ευλογήσουμε λίγο τα γένια μας, να παινέψουμε το σπίτι μας κλπ κλπ…(1)

θα θέλαμε να σας προτείνουμε ένα σωρό βιβλία να πάρετε (που θα πάρουμε κι εμείς) για τις γιορτές, αλλά μας είναι αδύνατον να προτείνουμε το βιβλίο δυο-τριών φίλων και να στεναχωρήσουμε τους υπόλοιπους! Αν και οι προτιμήσεις μου είναι γνωστές (γιατί να τις κρύψωμεν, άλλωστε), παναπεί πάρτε όλα τα βιβλία των ποιητών που δημοσιεύουμε στο Παμπάλαιο Νερό και όλα τα βιβλία με κόμικ, γελοιογραφίες και εν γένει χιουμοριστικά (βλ. βιβλία εκδόσεων ΚΨΜ και Φαλιμέντο), επειδή το ΔΝΤ θα σας κάνει να πάρετε ένα δυο βιβλία και με το ζόρι, αναγκάζομαι να έρθω πάλι στο σημείο (1) από όπου ξεκινήσαμε…

…. που σημαίνει: πάρτε το ΚΟΥΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ, γιατί:

- έχει ένθετο 16σέλιδο κόμικ που θα αρέσει στο παιδάκι/ανιψάκι/βαφτιστήρι σας. Η τέχνη του Σπύρου Δερβενιώτη θα το κρατήσει απασχολημένο για κανένα μισάωρο, ώστε να πιείτε ένα καφέ με την ησυχία σας.

- γιατί υπάρχουμε 10.000 κουφοί σε αυτή τη χώρα, και κάποια μέρα βάσει στατιστικής/πιθανοτήτων θα πέσετε πάνω σε κάποιον από μας, οπότε θα πρέπει να ξέρετε πως να του μιλάτε, πως θα ανταποκριθεί κλπ. Αλλιώς, θα έχετε την έκφραση που παίρνουν οι υπάλληλοι που με συναντούν σε Τράπεζες, ταμεία, ΚΕΠ, μαγαζιά (απόλυτο κενό και βλέμμα αγελάδας) και αν μη τι άλλο δεν θα σας κολακεύει.

- γιατί κάνει μόνο (χμ, μόνο; ) 13 ευρώ, και τέλος πάντων αν είναι να τα δίνετε σε κωφούς που σας πουλάνε αναπτήρες και μπρελόκ δώστε κάτι παραπάνω για να έχετε και το λογοτεχνικό σας άλλοθι!

- γιατί έχει ωραίο εξώφυλλο (Δερβενιώτης γαρ) και ωραίο τίτλο που θα γίνει σλόγκαν!

- γιατί θα φτιάξουμε και μπλουζάκια με το ωραίο εξώφυλλο και θα μπείτε σε κλήρωση προσεχώς (Χαρά άσε κάτω τα μπλουζάκια! είναι για τον κόσμο! )

- γιατί όπως έλεγε και η μαμά μου «οι κουφές έχουν τις τύχες τις καλές»  (τιιιιι ; δεν έλεγε αυτό;!  )

- γιατί… εεε… μας τελειώσαν και τα επιχειρήματα και οι προσφορές, τέλος πάντων, αν δεν το πάρετε για δώρο Χριστουγέννων, ε τι να σας πω, Καλό Πάσχα, ζήσε Μάη μου, από Αύγουστο χειμώνα κλπ κλπ…

- υπενθυμίζω τηλέφωνα του ΚΨΜ για όποιον θέλει να το παραγγείλει (και κάθε φορά που παίρνετε τηλ. να νιώθετε απίστευτα τυχεροί, γιατί κάποιοι άλλοι δεν μπορούμε να πάρουμε —> αν δεν σας δημιούργησα ενοχικό σύνδρομο ούτε με αυτό τότε είστε αναίσθητοι και φτου σας! )

www.kapsimi.gr
τηλ. 210 3839711, fax 210-3839713, e-mail: info@kapsimi.gr

Η εικόνα δημιουργήθηκε από την φίλη μας γραφίστρια Κλάρα Ταρνάρη, την οποία και ευχαριστούμε. Περισσότερα για τη δουλειά της Κλάρας θα δείτε εδώ:

http://www.cdw.gr/

7 Responses to “Δωράκια και μπλουζάκια!”

 1. Καλή επιτυχία! Το είχα δει και πριν μέρες πάλι στο blog του Σαραντάκου. Το εξώφυλλο μου κέντρισε την περιέργεια.
  Και περιμένω και την κλήρωση για τα μπλουζάκια.

 2. Ο/Η Frezia λέει:

  Και βέβαια θα χαρίσω αυτό το δώρο, σε μερικους από το περιβάλον μου.
  Τι καλύτερο θα μπορούσα?

 3. Ο/Η admin λέει:

  Λοιπόν εγώ το είπα για πλάκα, αλλά φαίνεται ότι πραγματικά θέλει μπλουζάκια ο κόσμος, κι επειδή όντως έχω παραγγείλει, θα κάνω ανάρτηση προσεχώς να γράψετε ονόματα για την κλήρωση! Η θα προσφέρω μπλουζάκι δώρο σε όποιον το παραγγείλει στο εξής… τι λέτε;

 4. Ο/Η Frezia λέει:

  Καλά θα κάνεις,εγώ θα πάρω βιβλία από τον Ιανό.

 5. Ο/Η νικολεττα αναστασιου λέει:

  χο χο χο!
  βιβλιο εχω !
  μπλουζακι θελω!

 6. Ο/Η Chara λέει:

  WHERE IS MY BLOUZAKI????

 7. Ο/Η Chara λέει:

  Μπλουζάκι;;;;;